Het verhaal van Jeanne begon anderhalf jaar geleden. Ze woog 103 kg en haar bloeduitslagen waren niet goed, cholesterol en nuchtere glycemie te hoog. Bij de dokter viel het woord ‘diabetes’ en hier schrok ze toch wel van. Het was 5 voor 12, er moest nu iets veranderen!  Ze begon erg gemotiveerd aan haar behandelplan. We hebben de huidige gewoontes bekeken en de suiker- en vetrijke voedingsmiddelen vervangen door gezonde alternatieven. Ze heeft een passie voor koken, haar man en zoon worden elke dag verwend. Ze is aan de slag gegaan met de lijsten voedingsmiddelen die ze van mij kreeg.

Daarnaast is ze op zoek gegaan naar manieren om haar gerechten met zo weinig mogelijk vet te bereiden maar toch net zo lekker als vroeger. Ze heeft nieuwe technieken ontdekt, zo heeft ze een airfryer aangeschaft. Tot nu toe heeft ze nog geen klachten gekregen!

Jeanne is 32 kg kwijt en haar gewicht is al 6 maanden stabiel, belangrijker is dat haar bloedwaarden perfect zijn! Van prediabetes is geen sprake meer en ze neemt minder cholesterolmedicatie.

Jeanne is het bewijs dat gezonde voeding werkt, en blijvend resultaat geeft! Hoeveel mensen ken jij in je omgeving die crashdieet na crashdieet proberen, er misschien in slagen om af te vallen maar die kilo’s weer net zo snel bijkomen? Misschien ben jij zelf zo’n persoon en ben je voor eens en altijd klaar met die shakes en pillen. Misschien heb je ook minder goed nieuws bij de dokter te horen gekregen of kamp je al enige tijd met gezondheidsproblemen. Start nu met een nieuw leven en contacteer mij! Je kan het contactformulier gebruiken of 0472/246835 bellen.

Tot snel! ~Isabelle~